, המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 970 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 13 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו ג'ינג'רלחטוף פירורים, חמאה, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו גבינת עיזים גבינה, גבינת גבינת עיזים עם ריבת תאנים, ו ברי גבינת עיזים גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה גדולה. חמאה תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'. לחץ על תערובת הפירור על התחתית ובערך באמצע דפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מקציפים את גבינות השמנת והעיזים בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם חיבור ההנעה עד שהם בהירים ורכים.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הקרם פרש ומקציפים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
3
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מקציפים לאחר הוספת כל ביצה, עד לאיחוד יסודי. מקציפים פנימה את הסוכר והווניל עד לאיחוד פשוט.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
4
יוצקים את המילוי לקרום המוכן. שים על תבנית אפייה בתנור שחומם מראש ואופים במשך 55 עד 60 דקות. סובב את נייר האפייה באמצע תהליך הבישול. אם עוגת הגבינה מתחילה לצבוע, אוהל את תבנית הקפיץ בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוציאים את עוגת הגבינה מהתנור ונותנים לה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה, כשהיא ממשיכה להתייצב כשהיא מתקררת. עדיף לקרר לילה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חותכים את העוגה ל טריזים ומגישים עם קומפוט אננס וניל.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
Compote
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
7
תגיד עוגת גבינה!
8
שלב את הסוכר החום, המים, הרום ושעועית הווניל בסיר על אש בינונית. סוחטים את מיץ הלימון לתבנית ומערבבים לאיחוד. מביאים לרתיחה, מוסיפים את האננס ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים עד שהנוזל הצטמצם לעקביות סירופית והאננס רך.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
דיאט קרם סודה
1 שאלוט, מגורר או טחון
(תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב