קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות16
מגזין

ירך חזיר מזוגגת בלסמי-מייפל

ירך חזיר מזוגגת בלסמי-מייפל
חזיר מזוגג בלסמי-מייפל נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מתאבנים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 198 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות ותרימי את המנה עם התחת, רוטב ויניגרט בלסמי, סירופ פנקייק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו Maple-מדליוני חזיר מזוגגים בלסמית, סלמון מזוגג אדר בלסמי עם תרד ועגבניות, ו מייפל מעושן קר-צלעות חזיר מזוגגות בלסמיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
מערבבים רוטב, סירופ וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
3
מניחים ירך חזיר, צד שומן למעלה, במחבת צלייה. חזיר ציון באלכסון; לכסות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
אופים 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
5
הסר רדיד.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
בשר חזיר מברשת עם 1/3 של זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
7
אופים, חשוף, 1 שעה או עד מחומם דרך (140F), צחצוח עם זיגוג נשאר כל 20 דקות. בינתיים, לזרוק גזר לבן וגזר עם שמן במחבת רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים לתנור עם חזיר 45 דקות האחרונות. של זמן אפיית בשר חזיר, הפיכת ירקות בכל פעם חזיר מוברש עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
9
הסר בשר חזיר מהתנור; העברה ללוח חיתוך. אוהל עם רדיד; בואו לעמוד 15 דקות. בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 218°. המשך לצלות ירקות 15 דקות., פונה כל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
10
מגישים עם בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)