קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות53
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גבינת פולנטה אפויה עם Chard שוויצרי

גבינת פולנטה אפויה עם Chard שוויצרי
גבינת פולנטה אפויה עם Chard שוויצרי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, chard שוויצרי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: פולנטה אפויה עם Chard וגבינה שוויצרית, גלטות פולנטה עם כרישה & Chard שוויצרי, ו טנדרלוין חזיר עם Chard שוויצרי פולנטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
2
כדי להכין chard, להסיר גבעולים וצלעות מרכז. להשליך גבעולים וצלעות קוצצים; קוצצים בגסות עלים.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים צלעות ו 2 כפות מים; מכסים ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העלים; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד נבול.
7
כדי להכין פולנטה, במקום 1 3/4 כוסות מים, מלח, מרק לתוך סיר גדול. בהדרגה להוסיף את קמח התירס, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 8 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
8
להוסיף גבינות, ערבוב כל הזמן עם מקצף. כפית חצי פולנטה לתבנית אפייה 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול, מתפשט באופן שווה. למעלה עם תערובת סלק. כפית שמנת חמוצה על צ ' ארד, מתפשט באופן שווה. הוסף במהירות את שאר הפולנטה, והתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים ב 400 במשך 20 דקות.
10
בואו לעמוד 5 דקות.