גבינת פולנטה אפויה עם Chard שוויצרי
גבינת פולנטה אפויה עם Chard שוויצרי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, chard שוויצרי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: פולנטה אפויה עם Chard וגבינה שוויצרית, גלטות פולנטה עם כרישה & Chard שוויצרי, ו טנדרלוין חזיר עם Chard שוויצרי פולנטה.
הוראות
כדי להכין chard, להסיר גבעולים וצלעות מרכז. להשליך גבעולים וצלעות קוצצים; קוצצים בגסות עלים.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מוסיפים צלעות ו 2 כפות מים; מכסים ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את העלים; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד נבול.
כדי להכין פולנטה, במקום 1 3/4 כוסות מים, מלח, מרק לתוך סיר גדול. בהדרגה להוסיף את קמח התירס, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 8 דקות, ערבוב כל הזמן.
להוסיף גבינות, ערבוב כל הזמן עם מקצף. כפית חצי פולנטה לתבנית אפייה 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול, מתפשט באופן שווה. למעלה עם תערובת סלק. כפית שמנת חמוצה על צ ' ארד, מתפשט באופן שווה. הוסף במהירות את שאר הפולנטה, והתפשט באופן שווה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות.