גבינת פטה מתקפלת
גבינת פטה מתקפלת עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 288 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. . גשו לסופר וקנו ביצים, בצק עלים, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. וזה די גרוע. נסו גבינת פטה מתקפלת, ברוקולי, ירך חזיר וגבינה מתקפלת, ו Bbq Foldovers סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה קטנה, מערבבים גבינת פטה, בצל ירוק וביצה.
חותכים מאפה לתוך 12 (3 אינץ') ריבועים.
מניחים כף תחומה של תערובת פטה במרכז כל ריבוע. להרטיב קצוות עם מים, ולקפל מאפה על מילוי כדי ליצור משולש. לחץ על הקצוות יחד בחוזקה עם מזלג לאטום. מברשת קלה מאפים עם תערובת חלמון ביצה.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.