גבינת שמנת תות ממולאת פרנץ ' טוסט
כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. נסו טוסט צרפתי ממולא בטעם תות וגבינה, טוסט צרפתי ממולא בגבינה ברוטב תות שדה, ו גבינת שמנת תות פרנץ ' טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, חלב וסוכר מגורען.
מורחים את גבינת השמנת על חצי פרוסות הלחם ומעל עם תותים. למעלה עם הנותרים 6 פרוסות לחם ולחץ על הקצוות כדי לאטום.
ממיסים חמאה על מחבת על אש בינונית-נמוכה. טובלים את הכריכים בתערובת הביצים לכמה שניות בכל צד. מבשלים את הכריכים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מגישים עם סירופ מייפל, סירופ תות, או סוכר ממתקים.
בסיר בינוני, לשלב את כל החומרים ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד התותים רכים והסירופ מעובה ומופחתת על ידי 1/3 ל 1/2 בנפח, 15 ל 18 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.