גבעולי סלק שוויצרי כבושים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל גבעולי Chard שוויצרי כבושים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 84 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי חרדל חום, חומץ אורז לא מלוח, גבעולים chardוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו גבעולי סלק כבושים, חזיר שוויצרי כבוש, ו גבעולים ברוקולי כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק גבעולי רסיס, שאלוט, ומלח במערך מסננת בכיור.
בואו לעמוד 1 שעה. לשטוף ולנקז היטב.
בינתיים, חרדל טוסט זרעי קימל במחבת קטנה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד זרעי חרדל מתחילים פופ, על 2 דקות.
להביא חומץ, סוכר, ו 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן; תן מגניב מעט.
תן מגניב מעט, ואז לכסות ולהירגע.
לעשות קדימה: חמוצים יכולים להתבצע 2 שבועות קדימה. שמור צונן.
השתמש באותה שיטת המלחה ומי מלח, אבל במקום גבעולי שבר ושאלוט, להשתמש 1 פרוס seeded ירוק קלופים פפאיה (כ 1 lb.). להשמיט חרדל זרעי קימל, ולהשתמש 2 צ 'ילי תאילנדי אדום או ירוק ואחד 1"-חתיכת כורכום קלוף או זנגביל, פרוס דק.צ ' ילי בננה כבוש
השתמש באותה שיטת המלחה ומי מלח, אבל במקום גבעולי שבר ושאלוט, להשתמש 1 lb. צ ' ילי בננה טרי (לחתוך חריץ ארוך בכל פלפל כדי לאפשר מלח לחדור) וגזר קלוף פרוס 1. להשמיט חרדל זרעי קימל, ולהשתמש 1 שן שום.