גובי אלו (כרובית הודית בסגנון עם תפוחי אדמה)
אם יש לכם שמן צמחי, שום, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: כרובית הודית מתובלת ותפוחי אדמה., כרובית הודית מתובלת ותפוחי אדמה Akan Aloo Gobi, ו aloo gobi קארי, איך לעשות פונג'אבי aloo גובי / סגנון dhaba.
הוראות
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני. מערבבים את זרעי הכמון, שום, וממרח זנגביל. מבשלים על 1 דקה עד השום הוא משחימים קלות.
תוסיף את תפוחי האדמה. מתבלים עם כורכום, פפריקה, כמון, גארם מסאלה ומלח. מכסים וממשיכים לבשל 5 עד 7 דקות ערבוב מדי פעם.
מערבבים את הכרובית והכוסברה לסיר. להפחית את החום נמוך לכסות. ערבוב מדי פעם, להמשיך לבשל 10 דקות, או עד תפוחי אדמה וכרובית הם מכרז.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Brundlmayer Kamptaler Terrassen גרונר Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
![Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner]()
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
פרחים, פירות סיד עדין, תפוח ואורן תפוח עם רמז של עשבי תיבול, תבלין ושמרים, רך בטעם הראשון, למרות החומציות התוססת שלה, אז פשוט, טרי על החיך, פירות רכים, ניואנסים מינרליים, מבנה טוב ואיזון, גוף בינוני ומינרלים עדינים בגימור הפיקנטי.לוויה מושלמת למתחילים רבים כגון פורל מעושן, בשר חזיר, ירקות קרים, טאפאס, או גבינת עיזים במרינדה טרי עם עשבי תיבול; גם טוב מאוד עם ברביקיו דגים, מזון ים, או עוף קלוי.