קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גוואקמולי צלוי-Poblano עם שום ופטרוזיליה

גוואקמולי צלוי-Poblano עם שום ופטרוזיליה
Guacamole קלוי-Poblano עם שום ופטרוזיליה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אבוקדו, שבבי טורטייה אפויים, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: שום קלוי, Poblano, וגואקמולי פלפל אדום, שום קלוי, Poblano, וגואקמולי פלפל אדום עם צ'יפס טורטייה תוצרת בית, ו ממרח אבוקדו צלוי של Poblano & Tomatillo.

הוראות

1
מטאטא Preheat.
2
חותכים poblanos במחצית לאורכו, ולהשליך את הזרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים חצאים poblano (צדדים עור למעלה), עגבניות, ושום על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. לצלות במשך 12 דקות או עד poblanos מושחרים, הפיכת העגבניות פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים את poblanos בשקית ניילון zip העליון, חותם.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף poblanos, עגבניות, ושום.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים את poblanos ו שיני שום במעבד מזון, ואת הדופק עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים את תערובת poblano, עגבניות, אבוקדו, פטרוזיליה, מיץ, ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
8
מפזרים גבינה וצנוניות.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים עם צ ' יפס טורטייה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."