קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

גוואקמולי תירס חרוך עם שבבי תירס

גוואקמולי תירס חרוך עם שבבי תירס
חרוך סלט אבוקדו תירס עם שבבי תירס דורש כ 50 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 607 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ רשת מזון דורש מלח כשר, מיץ ליים, עלי כוסברה ומלח ופלפל. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 58%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון גוואקמולי תירס חרוך עם שבבי תירס, גוואקמולי תירס חרוך, ו גוואקמולי תירס חרוך.

הוראות

1
מחממים את הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מוציאים את הקליפות מהתירס בגריל וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3
מברישים את אוזני התירס ב -2 כפות משמן הקנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים את האוזניים עד שהגרעינים מזהיבים קלות מכל הצדדים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תירס על קלחתירס על קלח
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
הסר את הגרעינים מהאוזניים.
5
מניחים את האבוקדו בקערה בינונית ומועכים מעט בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את התירס, הסרנו, הבצל, מיץ הליים, הנותרים 2 כפות שמן, כוסברה ומלח ופלפל ומערבבים בעדינות לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מגישים עם שבבי תירס מטוגנים או טורטיות קמח חם.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה קמחטורטייה קמח
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
8
מחממים את הגריל לבינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
משוך את הקליפות החיצוניות במורד האוזן לבסיס. הפשיטו את המשי מכל אוזן תירס ביד. מקפלים קליפות בחזרה למקומו ולקשור את הקצוות יחד עם מחרוזת המטבח.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
10
מניחים את אוזני התירס בקערה גדולה של מים קרים עם 1 כף מלח למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מוציאים תירס מהמים ומנערים עודפים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
12
מניחים את התירס על הגריל, סוגרים את המכסה וצולים במשך 15 עד 20 דקות, הופכים כל 5 דקות, או עד שהגרעינים רכים כאשר הם נוקבים בסכין חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
מוציאים את הקליפות ואוכלים על הקלח או מסירים את הגרעינים.
14
כיצד להסיר גרעיני תירס מקלח: כדי להסיר גרעינים מקלח תירס גולמי או מבושל, עמדו קלח זקוף על קצה הגבעול שלו במחבת גדולה, אוחזים בקצה האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
חותכים את דפנות הקלח בעזרת סכין חיתוך חדה, משחררים גרעינים מבלי לחתוך לקלח. הפעל קצה סכין עמום במורד הקלח כדי לשחרר את כל התירס והנוזל שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

ניתן לשלב גוואקמולי עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלם נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
פס פרקר סנטה ריטה הילס פינו נואר
פס פרקר סנטה ריטה הילס פינו נואר
ניחוחות של דובדבן שחור, רצפת יער, לבנדר, פטל, קרקר גרהם, עלה כותרת וניל. טעמים של דובדבן בינג, דומדמניות אדומות, חמוציות, אדמה, קקאו, מינרלים.