גוזל מרסלה
גוזל Marsalan נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו משקה זול למדי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם פטריות קרמיני, שמן זית, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, גוזל סלמי, ו יון ממולא אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת סאוט גדולה עם שמן זית על חום גבוה.
מפזרים את השדיים יון ואת הרגליים עם מלח ופלפל. כאשר המחבת חמה, מניחים את עור יון למטה לתוך המחבת לצרוב עד זהב ופריך, על 6 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד יון הוא נדיר בינוני, 1 דקה יותר.
Degrease את המחבת, משאיר כמה כפות שומן.
מוסיפים את השאלוט לטפטופים במחבת ומפזרים מלח, מגרדים את הטפטוף בכפית עץ.
מטגנים את השאלוט עד שהם מתחילים לרכך, 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות לטגן עד שהם מתחילים להתרכך.
בזהירות לשפוך את הקוניאק את החום, ולאחר מכן להחזיר את המחבת לחום עד האלכוהול מבושל לחלוטין את המחבת היא כמעט יבשה.
יוצקים את marsala ולהצית שוב, המאפשר היין לבשל עד הלהבה דועכת.
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים כדי להפחית את הרוטב מעט, על 3 דקות.
להחזיר את יון למחבת ומבשלים בעדינות כדי לחמם דרך, 1 דקה. צלחת 1 רגל ושד לצלחת.
הסר את הרוטב מהחום ומערבבים את קרם פרש וחמאה, לטאטא עד רק incorporated. מערבבים את הפטרוזיליה ומרווה. לטעום ולהתאים את התיבול, ולאחר מכן לשפוך את הרוטב סביב יון.