קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

גולש קלאסי

גולש קלאסי
גולש קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 355 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, עגבניות, רוטב עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . נסו גולש קלאסי, מתכונים קלאסיים לחג שנעשו עם מרכיבים קלאסיים! # DiamondNuts, ו עוגת חמאה צהובה משחימה קלאסית לחבר קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי גדול, מבשלים ומערבבים את הבשר הטחון על אש בינונית גבוהה, שוברים את הבשר כפי שהוא מבשל, עד שהבשר הוא כבר לא ורוד והתחיל להשחים, כ -10 דקות. לרפרף עודף שומן, ומערבבים את הבצל והשום. מבשלים ומערבבים את תערובת הבשר עד הבצלים שקופים, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מערבבים במים, רוטב עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב סויה, תיבול איטלקי, עלי דפנה ומלח מתובל, ומביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מערבבים במקרוני, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה עד הפסטה מכרז, על 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
הסר מהחום, להשליך עלי דפנה, ומשרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת