גורגונזולה וכרישה קרם ברולה
Gorgonzolan ו Leek Crème Brûlée עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. אם יש לכם פטרוזיליה, שמיר, שמנת כבדהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו Crème de Marrons Crème Brûlée ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 135°. בסיר בינוני, מחממים את השמן על חום בינוני.
מוסיף את הכרישות והבצל, ו sauté במשך 7 עד 10 דקות, או עד רך.
בקערה בינונית, לטאטא את חלמוני הביצה עד חיוור בצבע.
מערבבים בכרישה, בצל, Gorgonzola, שמיר או טרגון, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מניחים שש מנות פלאן בגודל סטנדרטי בתבנית אפייה. מחלקים את תערובת פודינג בין המנות.
יוצקים מים חמים לתוך המחבת לבוא באמצע הדרך את הצדדים של הכלים.
אופים בתנור במשך 35 עד 40 דקות, או עד שמרכז כל פודינג עדיין מתנועע מעט.
מוציאים מהתנור ומרימים את הכלים מהמים החמים.
מניחים את הכלים על תבנית אפייה.
מפזרים באופן שווה 4 כפיות גבינה מגוררת או 1 1/2 כפיות סוכר על כל פודינג. באמצעות מבער מחזיק ביד, חום את הגבינה או caramelize הסוכר (ראה הערה להלן).
בשל תכולת הלחות של סוכר חום, מומלץ לייבש אותו לפני caramelizing.
מורחים סוכר חום בהיר או כהה על תבנית אפייה בשכבה 1/8 אינץ ' ואופים בתנור 275°f שחומם מראש במשך 8 עד 10 דקות, או עד להשחים גוון כהה יותר.
בואו מגניב, במקום שקית פלסטיק resealable קטן, ולרסק אותו ביסודיות עם סיכה מתגלגלת או פטיש מתכת שטוח לעשות גבישים בסדר. סוכר חום שטופל באופן זה יש טעם מעולה כאשר קרמל.
From Crème Brûlée by Lou Seibert Pappas. זכויות יוצרים טקסט © 2005 by Lou Seibert Pappas; photographs copyright © 2005 by Alison Miksch. The Chronicle Books llc edition published in 200
Reprinted with permission by Chronicle Books.