קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות21
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גורפ מייפל קלוי בתנור

גורפ מייפל קלוי בתנור
גשו לסופר וקנו שקדים טבעיים, גרעיני חמניות, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה די טוב. נסו סלמון ברביקיו אדר קלוי בתנור, האכלה חברים: טריאקי בתנור צלוי בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג מייפל-ג'ינג'ר, ו גורפ (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים סירופ מייפל על הכיריים עם קינמון ווניל על אש נמוכה בינונית כדי להחדיר את הטעם. סירופ חם כמה דקות, להסיר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
קינמוןקינמון
ונילוניל
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
4
מערבבים שיבולת שועל, אגוזי לוז, שקדים, צימוקים, חמוציות וזרעים בקערה. לזרוק עם סירופ מייפל ולהסיר את מקל קינמון שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
שעועית ונילשעועית וניל
חמוציותחמוציות
סירופ מייפלסירופ מייפל
אגוזי לוזאגוזי לוז
שקדיםשקדים
צימוקיםצימוקים
זרעיםזרעים
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מורחים את תערובת מייפל מצופה על גיליון עוגיות וצולים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
סירופ מייפלסירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
הסר את האגוזים מהתנור ולהעביר למחבת קרה אחרת, זורק את התמהיל כדי לקרר אותו במהירות. ברגע מגניב, לזרוק עם ממתקים בוטנים ולאכול או לארוז לטיול!
מרכיבים שתצטרך
בוטניםבוטנים
ממתקיםממתקים
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת