גשו לסופר וקנו שקדים טבעיים, גרעיני חמניות, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה די טוב. נסו סלמון ברביקיו אדר קלוי בתנור, האכלה חברים: טריאקי בתנור צלוי בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג מייפל-ג'ינג'ר, ו גורפ (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מניחים סירופ מייפל על הכיריים עם קינמון ווניל על אש נמוכה בינונית כדי להחדיר את הטעם. סירופ חם כמה דקות, להסיר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל
קינמון
וניל
סירופ
ציוד שתשתמש בו
כיריים
4
מערבבים שיבולת שועל, אגוזי לוז, שקדים, צימוקים, חמוציות וזרעים בקערה. לזרוק עם סירופ מייפל ולהסיר את מקל קינמון שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
שעועית וניל
חמוציות
סירופ מייפל
אגוזי לוז
שקדים
צימוקים
זרעים
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מורחים את תערובת מייפל מצופה על גיליון עוגיות וצולים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
מורחים
סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
הסר את האגוזים מהתנור ולהעביר למחבת קרה אחרת, זורק את התמהיל כדי לקרר אותו במהירות. ברגע מגניב, לזרוק עם ממתקים בוטנים ולאכול או לארוז לטיול!