גזר דין גאלט נערם גבוה עם ירקות חורפיים מאוחרים
גזר דין גאלט נערם גבוה עם ירקות החורף מאוחר עשוי להיות התוספת שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 95 גרם של שומן, וסך הכל 1151 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. לך לחנות ותביא שום, פינו שרי, אסקרול ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: כריכי הודו בערימה גבוהה, בסוף הקיץ-ירקות מוקפצים, ו גזר לבן וטימין גאלט + ספר הבישול הצמחוני הקל.
הוראות
מנפים יחד את הקמחים והמלח.
יוצקים את תערובת הקמח על משטח עבודה גדול ונקי. טופס " טוב " במרכז הקמח.
מוסיף את החתיכות הקרות של חמאה לבאר. להתחיל לשלב את הקמח לתוך החמאה קצת בכל פעם, לוודא שלא להמיס את החמאה עם ידיים חמות. *לא overwork הבצק, פסים קטנים וחתיכות חמאה הם אידיאליים.
לאחר החמאה משולבת כך הקמח יש עקביות "מגורען", להתחיל להוסיף את המים קרים קרח כמה כפות בכל פעם בעדינות לעבוד את הבצק עם הידיים, רק עד שהוא מחזיק יחד וכמעט הופך רך וגמיש. * לא ללוש את הבצק, אלא, להפוך אותו על עצמו כמה פעמים. נסה לא לעבוד יותר מדי את הבצק.
טופס לכדור, לעטוף בניילון נצמד וצינה במקרר במשך 30 דקות.
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לתוך מלבן עבה רבעון אחיד. מקפלים את הקצה התחתון מעל האמצע, עושים אותו הדבר עם הקצה העליון, הקיפול מחקה איך מקפלים אות.
מרדדים את הבצק המקופל, שוב, לתוך מלבן עבה רבע אינץ'. חזור על הקיפול. חזור פעמיים נוספות.
נפרד לשישה חלקים שווים של בצק. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
במחבת גדולה וכבדה, להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים את גזר לבן ובצל ומבשלים על גבוה במשך 3 דקות, רק עד שהם מתחילים להפוך חום זהוב.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים בעדינות.
הפחת את החום לנמוך ומבשל במשך 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם עד שהגזר הלבן הפך למכרז. היזהר לא לערבב יותר מדי או גזר לבן יתפרק ולא caramelize כראוי.
מוסיף רוזמרין, גרידת לימון ושרי. להחזיר את החום גבוה במשך 2 דקות, ערבוב כך הירקות לא לשרוף.
מרדדים בצק מאפה תוצרת בית או בצק עלים קפוא לשישה עיגולים עבים 1/8 אינץ'.
מניחים את הבצק מגולגל על תבנית אפייה שטוחה, השתמשתי בשני סדינים עוגיות, שלוש גלטות לסדין. מעל כל פיסת בצק עם תערובת גזר לבן, משאיר גבול אינץ ' אחד של בצק. לאחר מילוי, מקפלים את קצה הבצק עד מעבר לקצה המילוי.
מברישים את הבצק עם שטיפת הביצים.
טפטוף כל גאלט עם 1 כף שמנת כבדה העליון עם פרמזן מגולח.
אופים בתנור שחומם מראש ל 375 מעלות במשך 22-28 דקות, בהתאם לתנור שלך. הגלטות נעשות כאשר הגבינה נמסה והקרום הוא חום זהוב.
אפשר לנוח על מדף קירור. בינתיים להכין את ההלבשה ו escarole לקשט.
קוצצים escarole לחתיכות קטנות.
מערבבים את חומץ בלסמי, חרדל, סוכר, שום קלוי, שמן זית ומלח. בקערה גדולה, מערבבים אסקרול עם רוטב.
כדי לשרת, בנדיבות העליון כל גאלט עם מקשטים אסקרול ופרמזן מגולח.