גזר זהוב-לביבות קישואים
לביבות גזר-קישואים זהובות עשויות להיות רק תוספת שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, ארוחת מצות, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חנוכה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה מרהיב. נסו קישואים ולביבות גזר, לביבות גזר וקישואים, ו לביבות תפוחי אדמה מוזהבות (מתכונים דומים).
הוראות
תפוחי אדמה מגררים, גזר, קישואים, ובצל דרך חורים גדולים של פומפיה תיבת; לזרוק עם מיץ לימון.
מורחים תערובת על 2 מגבות מטבח נקיות ויבשות.
מגלגלים כל מגבת, החל עם 1 צד ארוך. לסחוט מגבות כדי לסחוט נוזל עודף.
מניחים תערובת תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מערבבים ביצים, ארוחה מצה, מלח ופלפל. (
התערובת תהיה על ידי יבש אבל יחזיק את צורתו כאשר נלחץ יחד.)
ממיסים 2 כפות. חמאה עם 2 כפות. שמן במחבת חשמלית עמוקה מחומם ל 375 או במחבת nonstick גדולה מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה. זרוק 6 עד 8 ארוז באופן רופף 1/4 תערובת תפוחי אדמה כוס מלא לתוך תערובת חמאה חמה; לחץ בקלילות כדי לשטח לתוך סיבובים 3 אינץ'. מבשלים 3 עד 5 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מפזרים מלח נוסף. חזור על ההליך עם הנותרים חמאה, שמן, ותערובת תפוחי אדמה.
מגישים לביבות מיד, או להתחמם על מתלה תיל על תבנית אפייה בתנור 250 עד 30 דקות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ארוחה מצה ללא מלח Manischewitz.
הערה: כדי להפוך את לקשט, להשתמש מקלף ירקות לגלח רצועות דקות, ארוכות של גזר וקישואים. כדי לקשט קדימה, לעטוף רצועות במגבות נייר לחות, מניחים בשקיות פלסטיק zip-top, ומקררים עד 24 שעות.