גזר לבן וצ'יפס גזר
גזר לבן וצ'יפס גזר יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 100 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גזר, מלח ים גס, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גזר גזר לבן מרק עם שבבי גזר לבן, גזר גזר לבן מרק עם שבבי גזר לבן, ו סלק, גזר וצ'יפס גזר לבן עם פלר דה סל (מתכונים דומים).
הוראות
לאחר קילוף אחד הגזר, להשתמש מקלף ירקות לקלף רצועות ארוכות מכל אורך הגזר, המאפשר את הרצועות לרדת לתוך קערה גדולה. הפעל את הגזר ביד שלך על רבע סיבוב לאחר כל 4 או 5 רצועות, כך יהיה לך בדרך כלל רצועות רוחב ואורך דומים בסך הכל. לעשות את אותו הדבר עם הגזרים הנותרים ואת גזר לבן, שניהם יש גרעין קשה כי יש להשליך ברגע שאתה מגיע לשם (הצבע נוטה לשנות מעט).
יוצקים על 2 אינץ ' של שמן לתוך סיר כבד גדול (השמן לא צריך לבוא יותר מחצי הדרך את הצדדים של המחבת). להביא 375°f מעל חום בינוני.
בעוד השמן מתחמם, לשלב את המלח ואת הקורנית בצלחת קטנה ולשפשף אותם יחד בין האצבעות שלך קצת לשחרר את הארומטיקה של הקורנית.
בזהירות להוסיף קומץ של רצועות הירקות לשמן ומטגנים עד השחמה קלה פריך, 1 עד 2 דקות. השתמש בחלק האחורי של כף מחוררת כדי ללחוץ בעדינות את הרצועות לתוך השמן ולהפיץ אותם קצת כדי לעזור להבטיח אפילו בישול. כאשר טוגנים, להרים את הרצועות ולפזר אותם על מגבות נייר כדי לנקז. חזור עם רצועות הירקות שנותרו, המאפשר שמן לחמם בין קבוצות לפי הצורך.
מעבירים את הצ ' יפס לקערה הגשה, מפזרים את תערובת טימין-מלח עליהם, ומגישים. הם יוגשו בצורה הטובה ביותר זמן קצר לאחר הטיגון.
סינתיה נימס למדה בישול ב-La Varenne Ecole de Cuisine וכתבה או חיברה במשותף שלושה עשר ספרי בישול, כולל ערב משחקי גורמה, מתכונים בלתי נשכחים, ו-Rover ' S. She היא העורכת לשעבר של המגזין Simply Seafood ועורכת מזון עבור המגזין Seattle, והיא תורמת לאור בישול, Coasting Living ו-Sunset. היא ahd בעלה לחיות בסיאטל, וושינגטון, ואת הבלוג שלה, Mon Appétit, ניתן למצוא ב www.monappetit.com.