קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

גזר לבן-לחם קימל

גזר לבן-לחם קימל
גזר לבן-לחם קימל דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 113 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח תירס, זרעי קימל, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם מכונת תפוחי אדמה-לחם קימל, לחם שיפון בקראווי, ו לחם שיפון בקראווי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את השמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים קמח שיפון וגזר לבן לתערובת שמרים ומערבבים היטב כדי ליצור ספוג. לכסות ולתת לנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים 2 כוסות קמח לחם, זרעי קימל, 1 כפית מלח ופלפל לתערובת גזר לבן; מערבבים עד לקבלת בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח הלחם שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
קמח לחםקמח לחם
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף הבצק למטה, וקל לרסס את פני השטח של הבצק עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות בפעם שנייה, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. צורה בצק לתוך סגלגל (8 אינץ ' ארוך); מקום על תבנית אפייה זרועים קמח תירס. משטח ריסוס קל של הבצק עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
שלב 1 כפית מים ביצה לבן, מברשת על כיכר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מפזרים כיכר עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
8
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד הבצק הוא השחמה על הקרקעית ונשמע חלול כאשר טפח. מגניב על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)