גזר לבן-לחם קימל
גזר לבן-לחם קימל דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 113 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח תירס, זרעי קימל, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם מכונת תפוחי אדמה-לחם קימל, לחם שיפון בקראווי, ו לחם שיפון בקראווי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את השמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מוסיפים קמח שיפון וגזר לבן לתערובת שמרים ומערבבים היטב כדי ליצור ספוג. לכסות ולתת לנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מוסיפים 2 כוסות קמח לחם, זרעי קימל, 1 כפית מלח ופלפל לתערובת גזר לבן; מערבבים עד לקבלת בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח הלחם שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף הבצק למטה, וקל לרסס את פני השטח של הבצק עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות בפעם שנייה, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. צורה בצק לתוך סגלגל (8 אינץ ' ארוך); מקום על תבנית אפייה זרועים קמח תירס. משטח ריסוס קל של הבצק עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
שלב 1 כפית מים ביצה לבן, מברשת על כיכר.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד הבצק הוא השחמה על הקרקעית ונשמע חלול כאשר טפח. מגניב על מתלה תיל.