קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

גזר לבן מטוגן עם סירופ מייפל ופקאן

גזר לבן מטוגן עם סירופ מייפל ופקאן
גזר לבן מטוגן עם סירופ מייפל ופקאן נטול גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, ראשוני וידידותי לפודמפ ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 227 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו מלח, זרעי כוסברה טחונים, חצאי פקאן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פטרניפים דביקים מזוגגים מייפל עם אגוזי פקאן, לפת מזוגגת ופטרניפ עם סירופ מייפל, ו צלי פטרניפס עם סירופ מייפל ורוזמרין.

הוראות

1
מחממים חמאה סיר קטן על אש בינונית-גבוהה. כשהחמאה נמסה ומתחילה להשחים, מוסיפים את הפקאנים, הכמון והכוסברה. מערבבים את אגוזי הפקאן ו" צולים " אותם עם התבלינים למשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוציאים את הפקאנים מהתבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את סירופ המייפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים לרתיחה ומבשלים 5 דקות; מסירים מהאש ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
4
מניחים את הפטרניפס במחבת גדולה ומכסים במים. מביאים לרתיחה, מצמצמים לרתיחה ומבשלים את הפטרניפס 15 עד 20 דקות או עד שהפטרניפס רך כשהוא מנוקב בקצה הסכין. הערה: לעתים קרובות אני מוצא שמתכונים לא נותנים לי מספיק נוזלים לעבוד איתם. פטרניפס יכול להשתנות בגודלו, לכן אל תהסס להוסיף נתז מים לסיום תהליך הבישול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מסננים את כל הנוזל שנותר.
6
מפזרים את הפטרניפס במלח וזורקים עם תערובת סירופ מייפל שמורה ופקאן מתובל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מגישים מיד.