גזר מתובל ולחם אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל גזר מתובל לחם אגוז. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 331 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצאים אגוז, סוכר, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: גזר מתובל Tzimmes אגוז, עוגת גזר אגוז מתובל עם אננס, ו לחם גזר-אגוז.
הוראות
מחממים את התנור ל 350° ולהתאים את המתלה למיקום המרכז. רססו שתי מחבת כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' עם ספריי בישול. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מוסיפים את הגזר ומרתיחים עד למכרז, כ -10 דקות.
מסננים ומרסקים את הגזר עם מחית תפוחי אדמה.
בינתיים, טוסט אגוזי מלך על תבנית אפייה עד השחמה קלה, על 7 דקות.
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ.
בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמחים, סודה לשתיה, אגוז מוסקט, קינמון ומלח. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עם סוכר ודבש עד צהוב חיוור.
לטאטא את השמן ואת חלב החמאה. מערבבים את הגזר, ולאחר מכן מערבבים את תערובת הקמח רק עד מעורבב. מקפלים את האגוזים עם מרית גומי.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכן ואופים עד הזהב, קפיץ למגע ובוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי, על 50 דקות.
בואו כיכרות להתקרר במחבתות שלהם במשך 10 דקות, ואז להפוך על מדף להתקרר לחלוטין. אחסן שאריות בשקית ניילון עם מנעול רוכסן במקרר.