גזר צרפתי מזוגג
המתכון מזוגג גזר צרפתי מוכן תוך כ 5 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם מלח ים, סוכר, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גזר מזוגג, גזר מזוגג, ו גזר מזוגג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הגזר לתוך מחבת צדדית משופעת גדול מספיק רק כדי להחזיק את הגזר בשכבה אחת. השתמש במספר מחבתות במידת צורך.
הוסף מספיק מים קרים בקושי לכסות אותם. הגזרים מבשלים מהר יותר מאשר כמה ירקות שורש אחרים כך קצת פחות מים עדיף כאן.
מוסיף את החמאה, סוכר, קורנית, פלפל וקורט של מלח. מביאים את המים לרתיחה נמוכה מאוד ואז להתאים את החום כדי להשיג רתיחה עדינה.
מבשלים בשקט במשך 15 או 20 דקות. לאחר הנוזל מצטמצם בחצי ומתחיל לעבות לבדוק אותם לעשות. הם צריכים להיות מתחילים לקבל רך קצת, אבל לא סיים בישול.
להתחיל לגלגל את הירקות סביב במחבת מעת לעת. כפי שהם מקבלים כמעט מבושל ואת זיגוג מקבל די עבה תצטרך לגלגל אותם יותר ויותר. תן להם את מלוא תשומת הלב. אתה רוצה להסיר אותם מהחום בדיוק בזמן הנכון. . רוב הנוזל יהיה התאדה ואתה תישאר עם אבני חן קטנות מבריק. הם צריכים להיות מבושלים דרך אבל לא רגשני.
אתה יכול לעשות אותם כמה שעות קדימה, אבל לא לקרר אותם.
מגישים אותם בטמפרטורת החדר או מחדש מחומם בעדינות בזיגוג שלהם. התאם תיבול, מקשטים עם עירית קצוצה ומגישים.