הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם צבעי מאכל, אבקת אפייה, קיצור בטעם חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. חג המולד יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. גזרות חג המולד, גזרות ג'לטין לחג המולד, ו גזרות חג מולד מלוחות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה, קרם את החמאה, קיצור וסוכר עד אור ותפוח. טורפים פנימה ביצה, חלב ווניל.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
וניל
חמאה
קרם
סוכר
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
3
מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח קלות מרדדים מנה אחת ל -1 / 8 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
4
חותכים לצורות רצויות עם 2 אינץ ' מקומח. חותכי עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
5
מקום 1 ב. בנפרד על ניירות אפייה לא משומנים. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים בחום של 350 מעלות למשך 7-9 דקות או עד שהקצוות מתחילים להשחים.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הסר למתלים לצינון.
8
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים שוקולד לבן; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. גוון עם צבעי מאכל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
צבע מזון
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
9
מעבירים לשקית ניילון כבדה הניתנת לסגירה חוזרת; חותכים חור קטן בפינת השקית. עיצובים צינור על עוגיות.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. בודגאס נברן דאמה קאווה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
בודגאס נברן דאמה קאווה
אחת מכמה קאוות וינטג ' בלבד תוצרת ספרד. דאמה הוא בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נאבר סיידן מייצרת קאוות איכותיות מאז 1901. כל הקאוות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דאמה מותססת בבקבוק (א-לה-מ ' שמפנויז) ומתיישנת בשריה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דאמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק לגוף ולנפח היין, ופרלדה, המקנה אופי מבריק ומבריק החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.