גזרים מזוגגים ושעועית ירוקה
המתכון של גזרים מזוגגים ושעועית ירוקה יכול להיות מוכן בכ-20 דקות . מנה אחת מכילה 45 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-6 סועדים . זה יהיה להיט באירוע הפסחא שלכם. רק מעט אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. מתכון זה מ-Taste of Home דורש גזרים קטנים, סוכר, ציר עוף ושעועית ירוקה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, צמחונית לקטו-אובו ודיאטתית לפי פודמאפ . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון spoonacular גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . נסו גזרים מזוגגים באגבה , גזרים קלויים מזוגגים בדבש ושעועית ירוקה עם חמוציות, שקדים וגבינת עיזים בזיגוג בלסמי תאנים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא מים לרתיחה.
מוסיפים גזרים; מכסים ומבשלים במשך דקה אחת.
מוסיפים שעועית; מכסים ומבשלים עוד 2 דקות.
סננו את הירקות ומיד הניחו אותם במי קרח.
סננו ומייבשים בטפיחות קלות.
מניחים את הירקות במחבת גדולה; מוסיפים ציר וחמאה. מביאים לרתיחה; מבשלים ללא מכסה במשך 2-3 דקות או עד שהנוזל מצטמצם לכ-2 כפיות.
מוסיפים את הסוכר, המלח והפלפל; מבשלים ומערבבים במשך דקה אחת.