קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות6
מגזין

גיא מבשל עם ילדים: כריך פסטו ומוצרלה של דאנקן

גיא מבשל עם ילדים: כריך פסטו ומוצרלה של דאנקן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל בחור מבשל עם ילדים: דאנקן פסטו ו מוצרלה כריך. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פרושוטו, פסטו, מוצרלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו כריך חצילים בגריל עם פנים פתוחות עם פסטו, עגבניות ומוצרלה טרייה (הילדים מבשלים ביום שני), כריך פסטו, עגבניות ומוצרלה, ו כריך פסטו, מוצרלה וביצה לארוחת בוקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה, מערבבים את הפסטו יחד ביסודיות עם מזלג עד בשילוב. כף 1 כף של תערובת פסטו על צד 1 של שתי חתיכות של הלחם להפיץ באופן שווה עם סכין חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים מחבת מחבת או מחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים את פרוסות פרושוטו שטוח על המחבת כדי לחמם דרך ועד מעט חום בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים 2 פרוסות מוצרלה על 1 של פרוסות לחם פסטו. למעלה עם פרוסות עגבניות, פרושוטו מבושל ואת הנותרים 2 פרוסות מוצרלה. סיים על ידי ציפוי עם פרוסת הלחם האחרת, פסטו בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרושוטופרושוטו
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
6
לרסס את הכריך בצד 1 עם תרסיס שמן זית. עם מרית, מניחים את הכריך, מרוסס צד למטה, על המחבת. כאשר כריך הוא על מחבת, לרסס את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
כאשר הגבינה מתחילה להמיס בצד 1, להשתמש במרית כדי להפוך את הכריך. לבשל על 5 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט