גיטרה-לחתוך פסטה עם בוטרגה וצ'יילס: Maccheroni alla Chitarra
צריך מוצרי חלב ללא תוספת פסקטריון? פסטה בחיתוך גיטרה עם בוטרגן וצ'יילס: Maccheroni alla Chitarra יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, עגבניות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. , שהוא מוצק. נסו מבשלים את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו Palottine, פסטה עם ירקות באביב (ספגטי Alla Chitarra Con Verdure, ו Spaghetti Alla Chitarra Con Pomodoro (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
2
במחבת 12 עד 14 אינץ', לשלב את שמן זית, פתיתי פלפל, שום ו לטגן עד השום הוא כמעט חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את העגבניות ורוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
עגבנייה
4
לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה, עד במכרז עדיין אל דנטה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
5
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לתערובת עגבניות. לזרוק על חום גבוה דקה אחת. מחלקים בין 4 קערות מחוממות, מגלחים בוטרגה מעל כל קערה, מפזרים פירורי לחם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
בוטרגה
עגבנייה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מחממים תנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
חותכים את העגבניות חצי לאורכו, לסחוט את הזרעים, ולהסיר את הממברנה. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר, השמן, המלח והפלפל ומעילים את העגבניות בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
פלפל
זרעים
סוכר
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מניחים את העגבניות, בצד חתוך למטה, על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף ומניחים בתנור. מבשלים 2 שעות, או עד העגבניות רכות מאוד איבדו כמחצית מהנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
9
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים עד שהגזר רך למדי, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
12
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים עד עבה כמו דגנים חמים, על 30 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.