קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות44
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גיטרה-לחתוך פסטה עם בוטרגה וצ'יילס: Maccheroni alla Chitarra

גיטרה-לחתוך פסטה עם בוטרגה וצ'יילס: Maccheroni alla Chitarra
צריך מוצרי חלב ללא תוספת פסקטריון? פסטה בחיתוך גיטרה עם בוטרגן וצ'יילס: Maccheroni alla Chitarra יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, עגבניות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. , שהוא מוצק. נסו מבשלים את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו Palottine, פסטה עם ירקות באביב (ספגטי Alla Chitarra Con Verdure, ו Spaghetti Alla Chitarra Con Pomodoro (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
2
במחבת 12 עד 14 אינץ', לשלב את שמן זית, פתיתי פלפל, שום ו לטגן עד השום הוא כמעט חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את העגבניות ורוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
עגבנייהעגבנייה
4
לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה, עד במכרז עדיין אל דנטה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
5
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לתערובת עגבניות. לזרוק על חום גבוה דקה אחת. מחלקים בין 4 קערות מחוממות, מגלחים בוטרגה מעל כל קערה, מפזרים פירורי לחם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
בוטרגהבוטרגה
עגבנייהעגבנייה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מחממים תנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
חותכים את העגבניות חצי לאורכו, לסחוט את הזרעים, ולהסיר את הממברנה. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר, השמן, המלח והפלפל ומעילים את העגבניות בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
פלפלפלפל
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מניחים את העגבניות, בצד חתוך למטה, על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף ומניחים בתנור. מבשלים 2 שעות, או עד העגבניות רכות מאוד איבדו כמחצית מהנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים עד שהגזר רך למדי, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
12
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים עד עבה כמו דגנים חמים, על 30 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
דגנים חמיםדגנים חמים
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
מלחמלח
13
רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב