קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גילגולי כרתים: Skaltsounia

גילגולי כרתים: Skaltsounia
גילגולי כרתים: ייתכן ש-Skaltsounia היא רק מנת הצד שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם אגוזי מלך, חמאה, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה די גרוע. נסו Cretan Dakos-Koukouvagia (Owl), פאי בשר כרתים – Kreatotourta, ו קריצ'יקו בורקי-כרתים בורקי! (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים את החמאה עד שהיא קלה. מקציפים את חלמוני הסוכר והביצה ומתמזגים היטב. מוסיפים בהדרגה את הקמח עד שהוא חלק ורך.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
2
מוסיפים עוד קמח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בקערה קרם יחד פטה, מסקרפונה, וביצים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קרםקרם
ביצהביצה
גבינת פטהגבינת פטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את האגוזים, גרידת תפוז, נענע, וחמאה ומערבבים היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
מנטהמנטה
6
מרדדים בצק על לוח מקומח לחתוך בצק לתוך סיבובים 3 אינץ'. קח 1 כף של התערובת ולמקם אותו במרכז המעגל. להרטיב את הקצוות ולהתקפל לחצי ירח. לאטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
7
העברה לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות. כאשר מגניב, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור