גינה ממולאים תפוחי אדמה אפויים
גן ממולא תפוחי אדמה אפויים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ברוקולי, בצל, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . מתכונים דומים: גינה ממולאים תפוחי אדמה אפויים, תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי), ו תפוחי אדמה אפויים ממולאים.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). לנקב את העור של תפוחי האדמה עם מזלג.
מיקרוגל פירסינג תפוחי אדמה על גבוה במשך 12 דקות.
מניחים תפוחי אדמה אפויים חלקית בתנור שחומם מראש ואופים במשך 15 דקות. חותכים את צמרות תפוחי אדמה, לגרוף את רוב החלק הפנימי של תפוח האדמה להיות זהיר להשאיר את קליפות תפוחי אדמה ללא פגע. בקערה בינונית, מועך את הפנים תפוח אדמה הוסר.
מחממים מחבת קטנה על חום בינוני, מערבבים בחמאה.
מטגנים בצל במחבת עד רך, כ 5 דקות.
מערבבים בצל, ברוקולי, רוטב ראנץ ' עם פירה.
צחצח את החלק החיצוני של קליפות תפוחי האדמה בשמן. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך העורות. סדר תפוחי אדמה ממולאים על גיליון עוגיות.
אופים תפוחי אדמה במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש 425 מעלות F (220 מעלות C), או עד מחומם דרך. מתבלים במלח, פלפל ופטרוזיליה.