קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

גינה-ממרח אבוקדו טרי

גינה-ממרח אבוקדו טרי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. אם יש לכם מלח, אפונה פטיט, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ממרח אבוקדו טרי, גן קפונטי-פסטה עם טעמי גן טריים (יום שני ללא בשר), ו ממרח אבוקדו גינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את כל החומרים במעבד מזון או בבלנדר, ולעבד 2 דקות או עד חלקה, גירוד הצדדים של הקערה מדי פעם. כפית ממרח אבוקדו לקערה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
מגישים מיד, או לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של ממרח אבוקדו, ולהירגע עד 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."