גינה-ממרח אבוקדו טרי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. אם יש לכם מלח, אפונה פטיט, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ממרח אבוקדו טרי, גן קפונטי-פסטה עם טעמי גן טריים (יום שני ללא בשר), ו ממרח אבוקדו גינה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים במעבד מזון או בבלנדר, ולעבד 2 דקות או עד חלקה, גירוד הצדדים של הקערה מדי פעם. כפית ממרח אבוקדו לקערה.
מגישים מיד, או לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של ממרח אבוקדו, ולהירגע עד 1 שעה לפני ההגשה.