גירול
גיול לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 893 קלוריות, 37 גרם חלבון ו-53 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם כמון טחון, רוטב פלפלים, גבינת פטה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 33 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 80%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: את Gyroll.
הוראות
מחממים תנור ל-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. בשר משחים עם שום, בצל, אורגנו, כמון, מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף. כשהבשר כמעט מוכן, מוסיפים פטרוזיליה ומבשלים עד שהפטרוזיליה נבול.
מסירים את התערובת מהאש ומניחים להתקרר.
מרדדים בצק פיצה למלבן (בערך 18 אינץ' על 12 אינץ'), כשהצד הארוך פרוש משמאל לימין לפניכם.
מורחים גבינת פטה, קישואים וזיתים שחורים באופן שווה על הבצק, ומשאירים 3 סנטימטרים משולי הקרום ללא כיסוי.
מורחים את תערובת הבשר המקוררת מעל, ועדיין משאירים את קצוות הבצק לא מכוסים.
התחל מהקצה הקרוב אליך, גלגל את כולו עד שהכול מגולגל. אתה יכול לעשות זאת על ידי שימוש בקצה החשוף של הבצק בקצה כ'רצועה' כדי להיצמד לרולדה ולאטום אותו, ולוודא ששני הקצוות נלחצים ואטומים.
מפזרים אבקת שום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות. לאחר מכן, מנמיכים את החום ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) ואופים כ-30 דקות, או עד להזהבה.