אגף להחליק עם עגבניות וצלפים הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, צלפים, עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: אגף סקייט עם אגוזי לוז ברוטב צימוקים, קריספי להחליק עם כרובית, בייקון, צלפים, קרוטונים, ו עוף עם צלפים ועגבניות.
הוראות
1
כדי לבשל את הפילה: לדלות כל קטע של כנף להחליק עם קמח לנער את הפילה כדי להסיר עודף קמח.
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים חצי מהחמאה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את פילה להחליק למחבת ומטגנים במחבת בצד אחד עד פני השטח הוא חום זהוב, ולאחר מכן להוסיף את שאר החמאה למחבת ומטגנים במחבת בצד השני, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סקייט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את הפילה מהמחבת ולשמור על צלחות מחוממות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השאלוט למחבת ומבשלים על אש בינונית עד שהתרככו, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים עגבניות וצלפים למחבת, מקפידים לכלול את מיצי העגבניות. מבשלים עד התערובת מתחילה להיראות כמו רוטב מעובה, על 2 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.