גלגלי תרד ופטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו גלגלי תרד ופטריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 44 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה משמש 30. אם יש לכם גבינת שמנת, אורגנו, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 26%. מתכונים דומים: גלגלי תרד ופטריות, גלגלי פטריות, ו גלגלי פסטו פטריות.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים יחד גבינת שמנת ו -2 / 3 כוס חמאה.
מערבבים פנימה 2 כוסות קמח, כפית אבקת אפייה, 1/2 כפית מלח ו -1 / 4 כפית סודה לשתייה; מקציפים היטב. מחלקים בצק לשני כדורים; עוטפים בניילון. מצננים 30 עד 60 דקות או עד שמאפה קל לטיפול.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מחממים תרד במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה; מסננים. סוחטים עודפי נוזלים; מניחים בצד.
במחבת גדולה, ממיסים את 2 כפות חמאה. מערבבים פנימה פטריות ובצל. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 3 דקות או עד שהבצל רך.
מערבבים תרד, הנותרים 1 כף קמח, אורגנו, מלח, מיץ לימון ואבקת שום. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה. מערבבים פנימה גבינת פרמזן. מניחים בצד להתקרר.
על משטח מקומח מגלגלים כדור מאפה למלבן בגודל 12 על 7 אינץ'.
מורחים עם מחצית מתערובת התרד עד 1/2 אינץ ' מהקצוות. החל בצד קצר, מגלגלים בצק ומילוי, בסגנון ג ' לי רול. לחות קצוות עם מים; קמצוץ לאטום. חזור על הפעולה עם יתרת המאפה. כיסוי; צמרמורת 1 שעה. פורסים בולי עץ לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים 20 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.