קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

גלגלי תרד ופטריות

גלגלי תרד ופטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו גלגלי תרד ופטריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 44 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה משמש 30. אם יש לכם גבינת שמנת, אורגנו, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 26%. מתכונים דומים: גלגלי תרד ופטריות, גלגלי פטריות, ו גלגלי פסטו פטריות.

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים יחד גבינת שמנת ו -2 / 3 כוס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים פנימה 2 כוסות קמח, כפית אבקת אפייה, 1/2 כפית מלח ו -1 / 4 כפית סודה לשתייה; מקציפים היטב. מחלקים בצק לשני כדורים; עוטפים בניילון. מצננים 30 עד 60 דקות או עד שמאפה קל לטיפול.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
מחממים תרד במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה; מסננים. סוחטים עודפי נוזלים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
במחבת גדולה, ממיסים את 2 כפות חמאה. מערבבים פנימה פטריות ובצל. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 3 דקות או עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מערבבים תרד, הנותרים 1 כף קמח, אורגנו, מלח, מיץ לימון ואבקת שום. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה. מערבבים פנימה גבינת פרמזן. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
על משטח מקומח מגלגלים כדור מאפה למלבן בגודל 12 על 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מורחים עם מחצית מתערובת התרד עד 1/2 אינץ ' מהקצוות. החל בצד קצר, מגלגלים בצק ומילוי, בסגנון ג ' לי רול. לחות קצוות עם מים; קמצוץ לאטום. חזור על הפעולה עם יתרת המאפה. כיסוי; צמרמורת 1 שעה. פורסים בולי עץ לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
אופים 20 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
11
הסר למתלים; מגניב.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
פרארי פרל
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.