גלטות chard-Ricotta שוויצרי עם ביצים מטוגנות
גלטות Chard-ריקוטה שוויצרי עם ביצים מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 371 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, קרום מאפה פשוט, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: גלטות פולנטה עם כרישה & Chard שוויצרי, פנה עם Chard שוויצרי ריקוטה, ו עוגות Chard וריקוטה שוויצרי.
הוראות
כיסוי וצינה קרום מאפה פשוט 1 שעה או לילה.
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף chard, ומבשלים על 1 דקה או עד רק נבול. שים בצד כדי להתקרר מעט.
להקציף 2 ביצים בקערה בינונית. מערבבים בגבינת ריקוטה ו -6 המרכיבים הבאים. מערבבים ב chard מקורר.
גריז קל 2 גיליונות אפייה גדולים או קו כל אחד עם נייר קלף. מחלקים את כל הבצק באופן שווה ל 3 חתיכות.
גלגל כל חתיכה לתוך מעגל 6 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים על דפי אפייה מוכנים.
מניחים על תערובת ביצה 1/3 כוס למרכז של כל קרום. מקפלים על 1 אינץ ' של קרום סביב תערובת, צובט קצה יחד כדי ליצור שפה צורה חופשית.
שלב 1 ביצה וחלב; מברשת מחוץ לכל גאלט עם תערובת.
אופים 20 עד 25 דקות או עד הקצוות מתחילים חום.
להמס חמאה במחבת nonstick גדולה מאוד על חום בינוני. מטגנים 6 ביצים שנותרו במידה הרצויה של doneness.
מניחים ביצה 1 על כל גאלט.