גלטות תפוחי אדמה Fingerling עם צ'ייב קרם Fraîche ועישן
גלטות תפוחי אדמה פינגרלינג עם צ'ייב קרם Fraîche ועישן עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ finecooking.com יש 58 אוהדים. אם יש לכם קרם fraîche, גרידת לימון, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו גלטות כרובית עם צ'יפוטלה קרם פרש, צלחות תפוחי אדמה עם סלמון מעושן וקרם פרש, ו לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן וקרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-375F. קו תבנית אפייה מעוטרת בתבנית אפייה או קלף. באמצעות מנדולינה או סכין חדה, לחתוך את תפוחי האדמה לאורכו לפרוסות בעובי 1/16 אינץ'. משרים את 40 הכי יפה, אפילו פרוסות בקערה גדולה של מים קרים עד גמיש, על 20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה להתייבש עם מגבות נייר.
שים אותם בקערה בינונית ולזרוק עם השמן, 1 כפית. מלח, ו1 / 2 כפית. פפר. מאוורר 10 תפוחי אדמה פרוסות לתוך מעגל 6 אינץ ' (כמו פרח) על הסדין מוכן. חזור עם פרוסות תפוחי האדמה שנותרו לעשות 4 מעגלים בודדים. מכסים את תפוחי האדמה עם קלף ולהגדיר תבנית אפייה אחרת על גבי כדי לשמור על תפוחי אדמה שטוחים.
אופים עד למכרז, כ -15 דקות.
הסר את גיליון האפייה העליון ואת הקלף ולהמשיך לבשל עד פריך משחימים, 15 עד 20 דקות יותר. בינתיים, בקערה קטנה, להקציף את frache crme, 1-1 / 2 Tbs. של עירית, גרידת לימון, 1/8 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר. בזהירות להעביר את גלטות תפוחי אדמה לצלחות בודדות.
מניחים פרוסה אחת של פורל על מעגל תפוחי אדמה.
הוסף מנה של קרם פראש, ואז עוד פרוסה של פורל, מנה נוספת של קרם פראש, וחתיכה אחרונה של פורל. למעלה עם מנה קטנה של קרם frache ומקשטים עם כמה עירית הנותרים לטחון של פלפל. חזור עם גלטות שנותרו, פורל, קרם frache, עירית, ופלפל.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות