קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידה בלסמית תות שדה של Bi-Rite Creamery

גלידה בלסמית תות שדה של Bi-Rite Creamery
גלידה בלסמית תות שדה של Bi-Rite יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 90 גרם של שומן, וסך הכל 1130 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סוכר, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 268 אוהדים. זה מושלם עבור יום האם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו גלידת חלב החמאה של בי-רייט, גלידת שוקולד חלקה ורגועה של Bi-Rite, ו גלידה Caran Orange Creamery של Bi-Rite Creamery (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את פירות יער עם 2 1/2 כפות סוכר 2 כפיות חומץ במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שים את המחבת על חום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התותים רכים הנוזל שהם משחררים צמצם קצת, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
תן מגניב מעט, ואז להעביר את פירות יער ומיץ שלהם לבלנדר או מעבד מזון. פירה עד חלקה ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הפוך את הבסיס: בקערה בינונית חסינת חום, לטאטא את החלמונים רק כדי לשבור אותם, ואז לטאטא במחצית הסוכר (1/4 כוס). תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
במחבת נירוסטה כבדה, מערבבים יחד את השמנת, החלב, המלח והסוכר הנותר (1/4 כוס) ומניחים את המחבת על חום בינוני-גבוה. כאשר התערובת מתקרבת רתיחה חשופה, להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בזהירות לגרוף על 1/2 כוס של תערובת שמנת חמה, לטאטא את הביצים כל הזמן, להוסיף את הקרם לקערה עם החלמונים. חוזרים למחבת השמנת על הכיריים, משתמשים במרית חסינת חום כדי לבחוש את הקרם כפי שאתה לאט לשפוך את תערובת ביצה וקרם מהקערה בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
המשך לבשל את התערובת בזהירות על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעובה, מעילים את החלק האחורי של מרית, ומשאיר סימן ברור כאשר אתה מפעיל את האצבע על זה, 1 עד 2 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מסננים את הבסיס דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל נקי. הגדר את המיכל לתוך אמבט קרח, לשטוף את המרית שלך, ולהשתמש בו כדי לעורר את הבסיס מדי פעם עד שהוא מגניב. לאחר מכן מכסים בניילון נצמד ומקררים את הבסיס למשך 2 שעות לפחות בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
לטאטא את פירה תות ואת הנותרים 2 כפיות חומץ לתוך הבסיס הצונן.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
להקפיא במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן. בזמן שהגלידה מתהפכת, שים את המיכל בו תשתמש כדי לאחסן את הגלידה במקפיא. ליהנות מיד או, עבור גלידה מוצק יותר, להקפיא לפחות ארבע שעות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה