גלידה בלסמית תות שדה של Bi-Rite Creamery
גלידה בלסמית תות שדה של Bi-Rite יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 90 גרם של שומן, וסך הכל 1130 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סוכר, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 268 אוהדים. זה מושלם עבור יום האם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו גלידת חלב החמאה של בי-רייט, גלידת שוקולד חלקה ורגועה של Bi-Rite, ו גלידה Caran Orange Creamery של Bi-Rite Creamery (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את פירות יער עם 2 1/2 כפות סוכר 2 כפיות חומץ במחבת גדולה.
שים את המחבת על חום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התותים רכים הנוזל שהם משחררים צמצם קצת, 6 עד 8 דקות.
תן מגניב מעט, ואז להעביר את פירות יער ומיץ שלהם לבלנדר או מעבד מזון. פירה עד חלקה ומקרר.
הפוך את הבסיס: בקערה בינונית חסינת חום, לטאטא את החלמונים רק כדי לשבור אותם, ואז לטאטא במחצית הסוכר (1/4 כוס). תניח בצד.
במחבת נירוסטה כבדה, מערבבים יחד את השמנת, החלב, המלח והסוכר הנותר (1/4 כוס) ומניחים את המחבת על חום בינוני-גבוה. כאשר התערובת מתקרבת רתיחה חשופה, להפחית את החום בינוני.
בזהירות לגרוף על 1/2 כוס של תערובת שמנת חמה, לטאטא את הביצים כל הזמן, להוסיף את הקרם לקערה עם החלמונים. חוזרים למחבת השמנת על הכיריים, משתמשים במרית חסינת חום כדי לבחוש את הקרם כפי שאתה לאט לשפוך את תערובת ביצה וקרם מהקערה בחזרה למחבת.
המשך לבשל את התערובת בזהירות על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעובה, מעילים את החלק האחורי של מרית, ומשאיר סימן ברור כאשר אתה מפעיל את האצבע על זה, 1 עד 2 דקות יותר.
מסננים את הבסיס דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל נקי. הגדר את המיכל לתוך אמבט קרח, לשטוף את המרית שלך, ולהשתמש בו כדי לעורר את הבסיס מדי פעם עד שהוא מגניב. לאחר מכן מכסים בניילון נצמד ומקררים את הבסיס למשך 2 שעות לפחות בן לילה.
לטאטא את פירה תות ואת הנותרים 2 כפיות חומץ לתוך הבסיס הצונן.
להקפיא במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן. בזמן שהגלידה מתהפכת, שים את המיכל בו תשתמש כדי לאחסן את הגלידה במקפיא. ליהנות מיד או, עבור גלידה מוצק יותר, להקפיא לפחות ארבע שעות.