גלידה לצוף בירה שחורה
גלידה לצוף בירה שחורה היא ללא גלוטן וללא לקטוז קינוח. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 696 קלוריות. גשו לסופר וקנו דובדבנים, ציפוי מוקצף, גביעי סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו בירה שחורה Float Pie, עוגיות בירה שחורה לצוף, ו בירה שחורה עוגת Float (מתכונים דומים).
הוראות
להביא בירה שחורה וסוכר לרתיחה בסיר בינוני כבד על חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 45 דקות או עד התערובת יש להפחית על ידי 3/4 והוא syrupy.
הסר מהחום ולאפשר רוטב להתקרר לטמפרטורת החדר.
מניחים את הסוכריות בירה שורש בשקית פלסטיק מחדש sealable מקפיא.
הנח את התיק שטוח על משטח קשה לכסות עם מגבת יד. באמצעות פטיש בשר או פטיש למחוץ את הממתקים כדי עקביות כמובן.
סקופ גלידה לתוך 4 מנות גלידה. כפית 1/4 כוס של רוטב בירה שחורה על כל מנה של גלידה. מעל כל גלידה עם מנה גדושה של ציפוי מוקצף.
מפזרים עם שבבי חרוט סוכר סוכריות בירה שורש כתוש.
מניחים דובדבן על גבי ומגישים מיד.