קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידה מקצפת טורטה

גלידה מקצפת טורטה
גלידה מרנג טורט נטול גלוטן, קינוח. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. לכי לחנות ותקני דובדבנים, אבנית, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מקצפת גלידה טורט, טורט קרם מרנג, ו עוגת קצפת עם קרם מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 121°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. באמצעות מחבת עוגה כמדריך, לצייר שני עיגולים 8 אינץ'; נייר הפוך.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים דובדבנים יבשים ורום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
דבש הדריםדבש הדרים
3
מערבבים אספרסו ומים רותחים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה, קרם של טרטר ומלח עד פסגות רכות טופס. הכה בסוכר, ולאחר מכן הכה במהירות גבוהה עד נוקשה. מקציפים באספרסו ווניל.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מורחים תערובת ביצה לבן לתוך 2 אפילו דיסקים מעגלי קלף מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)(קיבלר)
6
אופים במשך 1 1/2 שעות, ולאחר מכן לכבות את התנור ולתת לעמוד בתנור במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו מגניב. לקלף את הנייר ומניחים שכבת מרנג 1 במחבת springform 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
8
דובדבנים מסננים; יבש טפיחה. מערבבים לתוך גלידת וניל; להפיץ למחבת. למעלה עם מרנג שני; להקפיא במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מערבבים גלידת שוקולד ואגוזים; מורחים על מרנג. לכסות עם לעטוף פלסטיק; להקפיא במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
10
הסר עוגה ממחבת. קצפת שמנת כבדה וממרח על גבי. אבק עם קקאו ומקשטים עם דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

10ריבס, קצוץ טרי או קפואדובדבנים, אופציונלידובדבנים, אופציונלי7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגלידת שוקולד, מתרככתגלידת שוקולד, מתרככת10ריבס, קצוץ טרי או קפואאבקת קקאו, אופציונליאבקת קקאו, אופציונלי0(יכול להיות או להרחיק)קרם טרטרקרם טרטר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים3חלבונים, בטמפרטורת החדרחלבונים, בטמפרטורת החדר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2(יכול להיות או להרחיק)אבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרום לבןרום לבן1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגלידת וניל, מתרככתגלידת וניל, מתרככת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי מלך קצוצים, קלוייםאגוזי מלך קצוצים, קלויים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מים רותחיםמים רותחים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "