קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידה עם רוטב תפוחים צימוקים רום

גלידה עם רוטב תפוחים צימוקים רום
גלידה עם רוטב תפוחים צימוקים רום דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 248 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם רום, תפוחים של סבתא סמית, ציפורן טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חזיר ברוטב צימוקים תפוחים, ו תפוח-צימוקים קראמבל עם גלידה כתומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים במחבת nonstick גדול. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להוסיף תפוחים וצימוקים; להמשיך להתבשל במשך 8 דקות או עד תפוחים הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3
הסר מהחום; מערבבים ברום.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
4
מגישים חם על גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "