קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

גלידות קרמל תות-משמש

גלידות קרמל תות-משמש
גלידות קרמל תות-משמש עשויות להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 219 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם מיץ תפוזים, סירופ גלידה, גלידת ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 43%, שהוא מוצק. נסו גלידות משמש, גלידות משמש-ג'ינג'רסנאפ, ו גלידת יוגורט דובדבן-משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 3 מרכיבים ראשונים בקערה; מערבבים היטב. מכסים ומצננים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
כפית גלידה לתוך כוסות נבע; למעלה עם תערובת פירות וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
3
מפזרים פיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
4
מגישים עם עוגיית סוכר, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פזורים צבעוניים, אגוזים קצוצים או קוקוס פתיתיםפזורים צבעוניים, אגוזים קצוצים או קוקוס פתיתים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו.
ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת הדובדבן ואת חרטום אולטרה היי; ניפ עדין של חוט צ ' ילה על הסיום אינו בולט על המורכבות קליל מגניב. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.
ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת הדובדבן ואת חרטום אולטרה היי; ניפ עדין של חוט צ ' ילה על הסיום אינו בולט על המורכבות קליל מגניב. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.
Smoky aromas lead into a palate that’s incredibly silky, salty and articulate; cherry blossom and scree in ultra hi-def; a delicate nip of chile-thread on the finish doesn’t obtrude on the cool breezy complexity. I don’t remember a better vintage of this wine.