קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

גלידות תות עם פרוסקו סבאיון

גלידות תות עם פרוסקו סבאיון
גלידת תות עם פרוסקו סבאיון עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך שמנת מתוקה, תותים, סורבה תות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו תות טימין פרוסקו, גלידות תות אפרסק, ו גלידות תות טריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. תבנית אפייה עם נייר קלף; תרסיס קלף עם ספריי ספריי ריסוס. לזרוק שקדים עם סירופ תירס קערה קטנה, ולאחר מכן להוסיף סוכר ולזרוק (ציפוי סוכר יהיה דומה חול רטוב).
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
Spreadin שכבה אחת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים עד הזהב, ערבוב מדי פעם, על20 דקות. מגניב מעט על תבנית אפייה, ואז לשבור את כל אשכולות גדולים של almonds.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
שלב 1 כוס תותים פרוסים, 2 כפות סוגר, ו 3 כפות פרוסקו במעבד. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פרוסקו.פרוסקו.
2
יוצקים פירה לתוך מסננת להגדיר מעל קערה ולחץ על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל עיסה ככל האפשר; להשליך מוצקים מסננת. לזרוק הנותרים 3 כוסות תותים הנותרים 2 כפות סוכר בקערה בינונית; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד המיצים טופס, משליך מדי פעם, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים מחית תות לתותים פרוסים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
מחית תותמחית תות
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1
לנצח שמנת heavywhipping בקערה בינונית עד פסגות טופס; לקרר עד מוכן לשימוש. ממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף חלמונים ביצה וסוכר להתמזג קערת מתכת בינונית; להוסיף 1/2 כוס Prosco ו whisk להתמזג. להגדיר קערה על סיר של מים רותחים להקציף כל הזמן במרץ עד התערובת היא עבה ודומה קצפת מוכה ברכות, על 6 דקות. קערת Set עם sabayon בקערת קרח ומים קרים להקציף עד sabayon הוא מגניב, על 6 דקות. מקפלים בקצפת צוננת. לעשות קדימה: Sabayon יכול להתבצע 8 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
לימון גומילימון גומי
זנים של פטריותזנים של פטריות
פרוסקו.פרוסקו.
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
כף 1/4 כוס תות compote לתוך כל אחד 6 כוסות קינוח או קערות. למעלה כל אחד עם 1 כף סורבה תות; מפזרים כל אחד עם 1 כף שקדים מסוכרים. חזור על שכבות עם קומפוט תות 1/4 כוס, 1 סורבה סקופ, ו 1 כף שקדים מסוכרים. למעלה כל אחד עם כפית גדולה של sabayon; מפזרים כל אחד עם 1 כף שקדים מסוכרים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים מסוכריםשקדים מסוכרים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
CompoteCompote
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)