קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

גלידת אגוזי לוז שוקולד

גלידת אגוזי לוז שוקולד
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אגוזי לוז שוקולד (טוב יותר מנוטלה) ג'לאטו, גלידת אגוזי לוז עם רוטב שוקולד עשיר, ו גלידת אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר לשלב את החלב, שמנת, ו 1/2 כוס סוכר מעל חום בינוני. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בינתיים, בקערה בינונית מקציפים את החלמונים עם הסוכר הנותר באמצעות מיקסר חשמלי עד הביצים הפכו צהוב עבה וחיוור, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים 1/2 כוס חלב חם תערובת שמנת לתוך תערובת הביצה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
הוסף את התערובת בחזרה לסיר. מבשלים על חום נמוך מאוד, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ, על 7 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מניחים מסננת על קערה בינונית ושופכים את תערובת פודינג חם דרך המסננת. מערבבים את וניל אגוזי לוז להתפשט עד שהוא מתמוסס. תערובת צינה לחלוטין לפני לשפוך לתוך מכונת גלידה ופעל לפי הוראות היצרן להקפיא. כדי לשרת, סקופ ג ' לאטו לתוך קערות הגשה העליון עם אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ג ' לאטוג ' לאטו
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה