גלידת אגוזי לוז שוקולד
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אגוזי לוז שוקולד (טוב יותר מנוטלה) ג'לאטו, גלידת אגוזי לוז עם רוטב שוקולד עשיר, ו גלידת אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר לשלב את החלב, שמנת, ו 1/2 כוס סוכר מעל חום בינוני. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס, כ -5 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית מקציפים את החלמונים עם הסוכר הנותר באמצעות מיקסר חשמלי עד הביצים הפכו צהוב עבה וחיוור, על 4 דקות.
יוצקים 1/2 כוס חלב חם תערובת שמנת לתוך תערובת הביצה ומערבבים.
הוסף את התערובת בחזרה לסיר. מבשלים על חום נמוך מאוד, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ, על 7 עד 10 דקות.
מניחים מסננת על קערה בינונית ושופכים את תערובת פודינג חם דרך המסננת. מערבבים את וניל אגוזי לוז להתפשט עד שהוא מתמוסס. תערובת צינה לחלוטין לפני לשפוך לתוך מכונת גלידה ופעל לפי הוראות היצרן להקפיא. כדי לשרת, סקופ ג ' לאטו לתוך קערות הגשה העליון עם אגוזי לוז.