גלידת אפרסק אפרסקים
גלידת אפרסק אפרסקי יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו וניל, מיץ לימון, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו "רק אפרסקים בליני אפרסק, אפרסק מלבה גלטות, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף אפרסקים אם תרצה (ראה הערה לעיל), ואז בור ופרוס אותם. במעבד מזון או בלנדר, טהור 2/3 של האפרסקים עם 1 מיץ לימון כף, וניל, ו 1/3 כוס סוכר.
יוצקים לתוך קערה גדולה, מוסיפים חצי וחצי, וקערת הקן במי קרח; מערבבים לעתים קרובות עד קר, 10 עד 15 דקות. או לכסות ולהירגע עד קר, על 1 שעה.
בקערה, עם מחית תפוחי אדמה או מזלג, מחית גס נשאר אפרסקים עם 1/2 כף מיץ לימון 1/3 כוס סוכר. הגדר מיכל במי קרח ומערבבים לעתים קרובות עד קר, כ 5 דקות.
הוסף חצי תערובת; טעם, ולהוסיף סוכר יותר אם תרצה בכך.
יוצקים תערובת צוננת לתוך מכונת גלידה 1 ליטר (או גדול יותר). הקפא לפי הוראות היצרן עד שהתערובת תהיה חזקה מספיק כדי לגרוף, קשה לסובב את dasher, או לעצור את המכונה.
מגישים גלידה קפוא בשקט, או חבילה אטומה להקפיא עד 1 שבוע; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 עד 20 דקות כדי לרכך עבור גורף.