גלידת בראוני שוקולד מריר דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל צלי דובדבן כהה גלידת שוקולד בראוני. והוא מספק כ 9 מנות . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם פורט, חמאה, ו-vanillan extract, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו גלידות בראוני שוקולד צב, גלידת וופל בראוני שוקולד, ו גלידת בראוני שוקולד מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
זורקים את הדובדבנים בנמל, מניחים אותם על תבנית אפייה בשכבה אחת, צולים בתנור 232° שחומם מראש במשך 30 דקות ומניחים בצד להתקרר.ממיסים שוקולד מריר וחמאה בדוד כפול.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
מערבבים את הביצים, סוכר ותמצית וניל, מערבבים בשוקולד המומס ומקפלים בקמח ואחריו את הדובדבנים.
יוצקים את התערובת לתוך מחבת אפייה 8x8 אינץ משומנת ואופים בתנור 177° שחומם מראש עד קיסם דחף במרכז יוצא נקי, על 15-20 דקות.בינתיים, להביא את הדובדבנים, פורט וסוכר לרתיחה בסיר על חום בינוני, להפחית את החום ומבשל עד עבה וסירופ, על 30-40 דקות.