גלידת גבינת עיזים עם דובדבנים אדומים קלויים
, המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 1447 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך מלח ים, דובדבנים קלויים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: גלידת גבינת עיזים עם דובדבנים אדומים קלויים, גלידת תאנים וגבינה עיזים צלויה, ו גבינת ברי עיזים אפויה עם דובדבנים צלויים בלסמי.
הוראות
עבור דובדבנים קלויים: מחממים התנור ל 204°.
מערבבים את הדובדבנים, הסוכר, ואת עמילן תירס בתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ', זורק לערבב. צולים במשך 30 עד 45 דקות, עד המיצים מעובים תוסס, ערבוב כל 15 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין, ואז להירגע במקרר.
מערבבים על 2 כפות של חלב עם עמילן תירס בקערה קטנה כדי להפוך slurry חלקה.
לטאטא את גבינת עיזים, גבינת שמנת, ומלח בקערה בינונית עד חלקה. ממלאים קערה גדולה בקרח ומים.
מערבבים את החלב שנותר, את השמנת, הסוכר, וסירופ תירס בסיר 4 ליטר, מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה, ומרתיחים במשך 4 דקות.
הסר מן החום, בהדרגה להקציף את תרחיף קורנפלור. מביאים את התערובת בחזרה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב עם מרית גומי, עד מעובה מעט, על 1 דקה.
בהדרגה לטאטא את תערובת חלב חם לתוך תערובת גבינת שמנת עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך שקית מקפיא 1-ליטר Ziploc ולהטביע את השקית האטומה באמבט הקרח.
בואו לעמוד, הוספת קרח יותר לפי הצורך, עד קר, על 30 דקות.
יוצקים את בסיס הגלידה לתוך המיכל הקפוא ומסתובבים עד עבה וקרם. לארוז את הגלידה לתוך מיכל אחסון, לסירוגין אותו עם שכבות של דובדבנים וכלה כפית של דובדבנים; לא לערבב.
לחץ על גיליון קלף ישירות על פני השטח, ולאטום עם מכסה אטום. להקפיא בחלק הקר ביותר של המקפיא שלך עד המשרד, לפחות 4 שעות.