קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות2
ציון בריאות14
מגזין

גלידת גבינת עיזים עם דובדבנים אדומים קלויים

גלידת גבינת עיזים עם דובדבנים אדומים קלויים
, המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 1447 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך מלח ים, דובדבנים קלויים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: גלידת גבינת עיזים עם דובדבנים אדומים קלויים, גלידת תאנים וגבינה עיזים צלויה, ו גבינת ברי עיזים אפויה עם דובדבנים צלויים בלסמי.

הוראות

1
עבור דובדבנים קלויים: מחממים התנור ל 204°. 
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את הדובדבנים, הסוכר, ואת עמילן תירס בתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ', זורק לערבב. צולים במשך 30 עד 45 דקות, עד המיצים מעובים תוסס, ערבוב כל 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
דובדבניםדובדבנים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
בואו להתקרר לחלוטין, ואז להירגע במקרר. 
1
מערבבים על 2 כפות של חלב עם עמילן תירס בקערה קטנה כדי להפוך slurry חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לטאטא את גבינת עיזים, גבינת שמנת, ומלח בקערה בינונית עד חלקה. ממלאים קערה גדולה בקרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
גבינת עיזיםגבינת עיזים
מיםמים
מלחמלח
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מערבבים את החלב שנותר, את השמנת, הסוכר, וסירופ תירס בסיר 4 ליטר, מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה, ומרתיחים במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
קרםקרם
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר מן החום, בהדרגה להקציף את תרחיף קורנפלור. מביאים את התערובת בחזרה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב עם מרית גומי, עד מעובה מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מקציףמקציף
5
הסר מהחום.
6
בהדרגה לטאטא את תערובת חלב חם לתוך תערובת גבינת שמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
יוצקים את התערובת לתוך שקית מקפיא 1-ליטר Ziploc ולהטביע את השקית האטומה באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
קרחקרח
8
בואו לעמוד, הוספת קרח יותר לפי הצורך, עד קר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרחקרח
9
יוצקים את בסיס הגלידה לתוך המיכל הקפוא ומסתובבים עד עבה וקרם. לארוז את הגלידה לתוך מיכל אחסון, לסירוגין אותו עם שכבות של דובדבנים וכלה כפית של דובדבנים; לא לערבב.  
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
דובדבניםדובדבנים
בסיסבסיס
10
לחץ על גיליון קלף ישירות על פני השטח, ולאטום עם מכסה אטום. להקפיא בחלק הקר ביותר של המקפיא שלך עד המשרד, לפחות 4 שעות.