גלידת דובדבנים
אם יש לכם חלב, סוכר, רום צלול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: גלידת דובדבנים, שרבט דובדבן שחור, ו גלידת דובדבנים צלויה.
הוראות
מוסיפים דובדבנים לסיר עם סוכר. מביאים לרתיחה איטית ומבשלים עד דובדבנים רכים ונוזל הוא סירופ. מגניב לטמפרטורת החדר.
מוסיפים דובדבנים ומיץ לבלנדר או מעבד מזון. להתמזג עד smoooth, לעצור קצר לחלוטין liquefying זה אם אתה רוצה קצת עיסה.
מוסיפים חלב, שמנת, אלכוהול ומיץ לימון ומערבבים בקצרה.להקפיא על פי ההוראות של מכונת הגלידה שלך, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום מקפיא להקפיא לפחות 24 שעות לפני ההגשה. לגרוף לתוך כוס יפה ולהגיש. אם אתה מרגיש מסוכן, לערבב עם קצת יין לבן קר עבור טעים "מילקשייק."רק אל תספר לאף אחד שאמרתי לך לעשות את זה.