קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

גלידת דובדבנים

גלידת דובדבנים
אם יש לכם חלב, סוכר, רום צלול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: גלידת דובדבנים, שרבט דובדבן שחור, ו גלידת דובדבנים צלויה.

הוראות

1
מוסיפים דובדבנים לסיר עם סוכר. מביאים לרתיחה איטית ומבשלים עד דובדבנים רכים ונוזל הוא סירופ. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים דובדבנים ומיץ לבלנדר או מעבד מזון. להתמזג עד smoooth, לעצור קצר לחלוטין liquefying זה אם אתה רוצה קצת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים חלב, שמנת, אלכוהול ומיץ לימון ומערבבים בקצרה.להקפיא על פי ההוראות של מכונת הגלידה שלך, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום מקפיא להקפיא לפחות 24 שעות לפני ההגשה. לגרוף לתוך כוס יפה ולהגיש. אם אתה מרגיש מסוכן, לערבב עם קצת יין לבן קר עבור טעים "מילקשייק."רק אל תספר לאף אחד שאמרתי לך לעשות את זה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
מילקשייקמילקשייק
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה