גלידת לחם בננה
גלידת לחם בננה היא ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 738 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 633 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בננות, קינמון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו גלידות באננן קפואות, קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. זורקים פרוסות בננה עם מלח וסוכר בתבנית אפייה.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד בועות סוכר בסירופ עבה ובננות הם ארומטיים מאוד.
להעביר בננות למעבד מזון או בלנדר ופרה עם מיץ לימון. כאשר לא יישארו חתיכות, להוסיף חצי וחצי, קינמון, ציפורן, רום, ווניל—תערובת עד חלקה. במידת הצורך, להתאים תבלינים לפי הטעם, ולהעביר מיכל אטום לצנן במשך כמה שעות עד הבסיס הוא קר מאוד.
תערובת בננה נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. כחמש דקות לפני הגלידה מוכנה, להוסיף אגוזים.
מגישים מיד כמו רך לשרת או להעביר למקפיא להירגע במשך כמה שעות עד המשרד.