גלידת לימון
אם יש לך ריבת ליים מפתח, גרידת ליים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, שימורים ו 1 כוס סודה בסיר בינוני ומערבבים על אש נמוכה עד סוכר וריבות נמסים.
מוסיפים מיץ הדר וגרידת פירות. מערבבים את הסודה הנותרים, לעבור מיכל נקי, lidded ו צמרמורת ביסודיות, 2 עד 3 שעות.
הפוך את התערובת במכונת גלידה ותהליך על פי הוראות היצרנים או עד שהתערובת מגיעה לעקביות של ברד מוצק. החזר תערובת למיכל lidded ולהקשיח במקפיא 1 שעה לפני ההגשה.
אם סורבה הוא להיות מוחזק קפוא במשך יותר מ 2 שעות, לעבור מקפיא למקרר במשך כחצי שעה לפני ההגשה. אם אתה אוהב סורבה אסרטיבי יותר, להכפיל את כמות גרידת הדר.