גלידת לימון סופר
גלידת לימון סופר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חלמונים ביצה, חצי שמנת, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו-45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו גלידת לימון שמנת, גלידת לימון סופר, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמנת כבדה, חצי וחצי, סוכר, גרידת לימון בסיר; מביאים לרתיחה על אש נמוכה. לבשל ומערבבים עד הסוכר הוא מומס, על 5 דקות.
הסר מהחום. כיסוי סיר ולאפשר את התערובת לתלול במשך 10 דקות.
לחשוף מחבת ולהחזיר רתיחה על אש נמוכה. מקציפים את החלמונים בקערה. בהדרגה מערבבים כוס אחת של תערובת קרם חם לתוך הביצים, כמה כפות בכל פעם. זה יעזור להביא את הביצים לטמפרטורה בלי ערבול אותם. מערבבים את תערובת הביצים בחזרה לתוך תערובת הקרם בסיר. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת רק מצפה את הגב של כף, 5 עד 10 דקות.
העברה לקערה גדולה; כיסוי. מקררים בין לילה.
מערבבים את מיץ הלימון לתוך תערובת הגלידה הקרה. להקפיא במכונת גלידה 4 עד 5 ליטר על פי הוראות היצרן.
מעבירים גלידה למיכל מקפיא, ומקפיאים במשך 4 שעות כדי להבשיל טעמים לפני ההגשה.