גלידת לימונצ'לו
Limoncello ג'לאטו יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 661 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 57g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, מיץ לימון, שעועית וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת לימונצ'לו פאונד W / Meyer לימון מילוי & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו, איזה טעם של ג'לאטו אתה? גלידת קוקוס ואגוזים, ו סורבה לימונצ'לו.
הוראות
להקציף הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול.לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית.מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מבעבעצורה בקצוות, ערבוב מדי פעם.
Removefrom חום, כיסוי, ולתת תלול 15 דקות.
להקציף חלמונים ביצה, סוכר, לימון juicein קערה גדולה עד עבה וחלק. תערובת קרם חם Slowlywhisk לתערובת חלמון.להחזיר פודינג לאותו סיר. מערבבים overmedium חום עד פודינג מתעבה מספיק כף מעיל ו מדחום רושמים 82°, על 6 דקות; לא להרתיח.
יוצקים פודינג לקערה בינונית. מערבבים ב 1/4 כוס לימונצ ' לו.פודינג צ ' יל עד קר, ערבוב מדי פעם, לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
עיבוד פודינג בגלידהמענה להוראות.
העבר לקונטיין; לכסות להקפיא עד 2 ימים.ג ' לאטו של קופ למשקפיים.
טפטוף עם limoncello מעבר לשרת.* גבינת שמנת איטלקית; נמכר בmanysupermarkets ובשווקים האיטלקיים.