גלידת ליקר ביצים ללא בישול
גלידת ליקר ביצים ללא בישול היא ללא גלוטן ומספק כ 5 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 602 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", "שמנת כבדה", "חלב מרוכז" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. . נסו גלידת ליקר ביצים ללא בישול, קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, ו לבשל את הספר: עוגיות כריך ליקר ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ליקר ביצים, שמנת כבדה, חלב מרוכז ווניל בקערה גדולה.
יוצקים את התערובת לתוך יצרנית גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן עד שהוא מגיע" רך לשרת " עקביות.
להעביר גלידה למיכל פלסטיק אחד או שניים ליטר; לכסות את פני השטח עם לעטוף פלסטיק חותם. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, גלידה צריכה להבשיל במקפיא לפחות 2 שעות או לילה.