גלידת מנטה
גלידת מנטה היא ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלמונים, חלב מרוכז, סוכריות מנטה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת לימון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 1/4 כוסות 2% חלב וחלמון ביצה בסיר כבד על חום בינוני. מבשלים עד שהתערובת עבה מעט ומצפה את גב כף (כ 8 דקות), ערבוב כל הזמן (לא להרתיח). תערובת ביצים מגניבה מעט.
מערבבים תערובת ביצה, 1 1/4 כוסות 2% חלב, וניל, וחלב מרוכז בקערה גדולה. לכסות ולהירגע לחלוטין. מערבבים סוכריות כתושות.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית את הגלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.