גלידת מנטה טרייה
גלידת מנטה טרייה היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך קורטוב של מלח, סוכר, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו גלידה בימי ראשון: גלידת פצפוצי שוקולד מנטה טרייה, גלידת מנטה טרייה, ו גלידת מנטה טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב, חצי וחצי, וענפי מנטה בסיר כבד בינוני על חום בינוני גבוה.
לחמם תערובת חלב עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
יוצקים תערובת חלב דרך מסננת עדינה על קערה, לחיצה קלה עם כף עץ; להשליך מוצקים. החזר נוזל למחבת.
מניחים סוכר, מלח, חלמונים ביצה בקערה; מערבבים עם מקצף עד חיוור. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
יוצקים תערובת חלמון ביצה למחבת עם תערובת חלב נותרת; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד רשם מדחום 160 (כ 2 דקות), תוך ערבוב מתמיד.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח עד custard מתקרר לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן.
מסננים מי קרח מדלי מקפיא; לארוז מחדש עם מלח וקרח. מכסים במגבות מטבח, ולתת לעמוד 1 שעה או עד המשרד.
מקשטים עם עלי נענע, אם תרצה.